33,00 RON

SA TRICOTAM ANIMALE SALBATICE

2 Produse
Cantitate

SA TRICOTAM ANIMALE SALBATICE

Toate abilitatile deprinse din aceasta lectura te vor transforma intr-un artist foarte priceput. iti va spori increderea in fortele proprii, va creste motricitatea, incredrea in sine si nu in ultimul rand, motivatia de a duce la bun sfarsit un proiect realizat prin folosirea propriei imaginatii, realizat prin abilitatea desprinsa si multe alte beneficii care vin cu aceasta.

Pas cu pas, autoarea ne prezinta cum putem realiza animalute demne de o gradina zoo, explicandu-ne in amanunt si exemplificand prin lucrarile sale, fiecare faza a modului de lucru. 

In cartea Sa tricotam animale salbative vei gasi 15 tipare cu ajutorul carora vei duce la bun sfarsit crearea de animalute tricotate, totul fiind foarte bine explicat si in amanunt.

Asa cum spuneam, cititul are pe de alta parte o sumedenie de alte beneficii, cel mai important fiind sporirea bagajului de cunostinte, indiferent de natura lor, odata asimilate prin citit nu fac decat sa ne sporeasca abilitatile, iar aceste cunostinte, ulterior ne permit sa modelam lucruri, sa le amestecam, sa creem in final lucruri impresionante.

De asemenea, cititul dezvolta creierul si il ajuta sa se pastreze activ, efectele cititului constant sunt aclamate si din punct de vedere medical, combate si previne aparitia bolii Alzheimer, etc.

O minte antrenata prin citit nu poate fi decat un lucru benefic pentru noi ca indivizi si ca si societate.

Cititul este minunat, practicat cu regularitate …

SARAH KEEN
2 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Aceeasi categorie