33,00 RON

PASTELURI CU FLORI, GRADINI SI CAMPURI

1 Obiect
Cantitate

PASTELURI CU FLORI, GRADINI SI CAMPURI

Pasteluri cu flori, gradini si campuri prezinta titlul unei carti educationale scrisa de Harsanyi Zsuzsanna pentru incepatori, insa poate fi folosita cu brio de catre toata lumea. Prin parcurgerea lecturii din aceasta carte, indiferent de audienta, ajung sa isi imbunatateasca vizibil abilitatile de modelare a diverselor forme.

Toate abilitatile deprinse din aceasta lectura te vor transforma intr-un artist foarte priceput. iti va spori increderea in fortele proprii, va creste motricitatea, incredrea in sine si nu in ultimul rand, motivatia de a duce la bun sfarsit un proiect realizat prin folosirea propriei imaginatii, realizat prin abilitatea desprinsa si multe alte beneficii care vin cu aceasta.

Pas cu pas, autoarea ne prezinta cum putem realiza pasteluri in atelier sau in aer liber, explicandu-ne in amanunt si exemplificand prin lucrarile sale, pline de delicatete si culoare, fiecare faza a modului de lucru. 

Dupa ce ne prezinta pastelul si tehnica obtinerii lui, autoarea ne poarta prin secole, facandu-ne cunostinta cu marii maestri ai pastelului si cu lucrarile lor de exceptie.

Cititorilor li se dezvaluie, treptat, tehnica fascinanta a pastelului: cum se alege hartia pentru pastel, ce este un paspartu, cum se imbina culorile, in ce consta compozitia. 

Inca din Antichitate, in toate culturile lumii reprezentarea plantelor, in general sub forma stilizata, a servit la clasificarea acestora sau ca element decorativ. Vasele din ceramica, mozaicurile, covoarele, mai tarziu frescele, monumentele funerare, toate erau decorate cu motive florale. Reprezentarea plantelor a generat diferite sisteme de simboluri, in functie de epoca si regiune. 

Lucrarea se incheie cu un mic dictionar tematic, destinat celor care doresc sa-si aprofundeze cunostintele, dar si celor care intentioneaza sa se initieze in tehnica pastelului.

Asa cum spuneam, cititul are pe de alta parte o sumedenie de alte beneficii, cel mai important fiind sporirea bagajului de cunostinte, indiferent de natura lor, odata asimilate prin citit nu fac decat sa ne sporeasca abilitatile, iar aceste cunostinte, ulterior ne permit sa modelam lucruri, sa le amestecam, sa creem in final lucruri impresionante.

De asemenea, cititul dezvolta creierul si il ajuta sa se pastreze activ, efectele cititului constant sunt aclamate si din punct de vedere medical, combate si previne aparitia bolii Alzheimer, etc.

O minte antrenata prin citit nu poate fi decat un lucru benefic pentru noi ca indivizi si ca si societate.

Cititul este minunat, practicat cu regularitate …

Harsanyi Zsuzsanna
1 Obiect

S-ar putea sa-ti placa

Aceeasi categorie