29,00 RON

HENNA - PICTURA CORORALA, VOPSIREA PARULUI, UTILIZARI TERAPEUTICE

2 Produse
Cantitate

HENNA - PICTURA CORORALA, VOPSIREA PARULUI, UTILIZARI TERAPEUTICE

Cartea de fata, - Henna: pictura corporala, vopsirea parului, utilizari terapeutice - prezinta o alternativa sanatoasa la vopseaua de par chimica, adresandu-se persoanelor care-si doresc un par sanatos, puternic, colorat in minunate nuante de brun roscat, aramiu sau castaniu. Efectele terapeutice ale prafului de henna contribuie la sanatatea scalpului si a firului de par. 

De mii de ani oamenii isi pictau trupul cu diverse desene. Acest tip de design permanent, numit tatuaj, uneori foarte simplu, alteori foarte complicat era executat in diverse scopuri – de la simbol al credintei la mijloace de transmitere a unor mesaje, pana la modalitati de impodobire a diverselor parti ale corpului, in scopuri pur estetice. Cartea de fata va introduce in arta pictarii corporale cu henna, procedeu care inlocuieste tatuajul permanent, cu unul mai putin durabil, la fel de spectaculos, insa, nedureros. 

Incercati sa realizati cateva din minunatele modele prezentate care, cu siguranta, vor atrage atentia celor din jur, prin finetea si armonia designului.

Henna
2 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Aceeasi categorie