• STICKER FAIANTA 1 COALA - 35 X 24.5 CM
  • STICKER FAIANTA 1 COALA - 35 X 24.5 CM
STICKER FAIANTA 1 COALA - 35 X 24.5 CM
25,00 RON

STICKER FAIANTA 1 COALA - 24.5 x 35 CM

30 Produse
Cantitate

STICKER FAIANTA 1 COALA - 35 X 24.5 CM

Pachetul contine stickere decorative pentru gresie sau faianta, cu dimensiunea de 1 COALA - 35 X 24.5 CM

Aceste stickere decorative pentru gresie si faianta se aplica foarte usor pe orice suprafata plana si lucioasa, au fost si sunt proiecte de decorare unde aceste stickere s-au folosit si pentru decorarea mobilerului sau aparatura electrocasnica.

Metoda de aplicare este individuala pentru fiecare bucata in parte astfel incat modelul poate fi dimensionat in functie de dimensiunile dorite.

Cu ajutorul acestor stickere decorative puteti obtine un nou look pentru orice proiect de decorare fara prea mult efor si fara investitii majore.

Materialul din care sunt realizate aceste stickere este PVC-ul printat cu modelul afisat, sunt rezistente la apa si nu afecteaza suprafara pe care sunt aplicate, fiind autoadezive nu este necesara folosirea unui alt adeziv ceea ce reduce costurile si usureaza utilizare.

Stickerele autoadezive usor de aplicat si inlaturat.

RECOMANDARI DE UTILIZARE:

  • Faianta si gresie
  • Perete vopsit cu lavabila
  • Corpuri de mobila
  • Geam
  • Suprafete metalice

ATENTIE !

Suprafetele pe care doriti sa lipiti aceste stickere vor fi curatate, fara urme de praf, grasime, silicon, teflon, latex.

Imaginile afisate au caracter informativ, la fel si dimensionarea acestor stickere in imagini poate sa nu reflecte dimensiunea exacta. 

Culorile pot avea nuante usor diferite in functie de setarile monitorului folosit.

A nu se aplica pe pereti proaspat vopsiti cu vopsea lavabila pe baza de silicon, teflon sau care contine particule de argint, pe pereti dati cu var, gips-carton, suprafete poroase, beton sau pe suprafete nezugravite.

STICKER-03
30 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Aceeasi categorie