Noul site TRIBEKA
Noul site TRIBEKA
Catalin Mihalache
Feb 23, 2018

Noua noastra "casa" tribeka.ro

Salutare, salutare ...

Dupa cum deja ati aflat, de cateva zile site-ul tribeka.ro s-a mutat intr-o casuta noua. S-a muncit mult pana cand aceasta forma a fost definitivata, s-a muncit mult la prezentare, la cum arata site-ul, si inca mai avem mult de munca pana cand vom fi multumiti de rezultat.

Noul site tribeka.ro

Vrem ca experienta ta digitala cand alegi produse de craft sa fie una placuta, vesela si sa revii oricand cu placere, si de ce nu, sa ne recomanzi celor care cauta produse craft.

In noua structura ve-ti regasi categoriile obisnuite de craft, insa ca noutate, am introdus si o categorie speciala, si anume categoria Scule profesionale, unde se vor regasi articole profesionale pentru industrie, din care enumar doar cateva, silicon profesional, pistoale de lipit profesionale, benzi de ambalare, si multe altele.

De asemeni, o noua categorie este cea de PROMOTII, unde se vor regasi produsele pe care noi le oferim fie la preturi promotionale fie vom organiza promotii la pachete speciale.

Ca noutate, in perioada imediat urmatoarea va fi aparitia de articole, DIY unde vom prezenta creatii, modele, tutoriale de unde va puteti inspira pentru a da nastere unor decoratiuni proprii. 

De asemeni, multe noutati vor aparea in cel mai scurt timp si vor fi anuntate prin newslettere, nu facem abuz de ele, doar ceea ce este important.

Nu uitati de pagina noastra de facebook, unde de asemeni vor fi concursuri cu premii, noutati si stiri din domeniu.

Va asteptam cu drag ... 

Lasa un comentariu